Ļoti skaistas un kvalitatīvas rotas ikdienas akcentam un svētkiem. Ļoti patīk, kā tās izceļ seju un acis. Ieskatoties Praia rotu piedāvājumā, vienmēr acīs iekrīt kaut kas īpašs, no kā nevaru atteikties. Iesaku!

LĪVA DEKSNE Rīga

Praia rotas ir mani mazie ikdienas prieki! Īpaši novērtēju, ka tās ir roku darbs un tas piešķir tām lielāku vērtību un papildus labu enerģiju. Brīnišķīgi ir apzināties, ka ir pie kā vērsties, ja nepieciešams, lai rota tiktu pielāgota tieši man vai kā atbilstošs aksesuārs pie man iemīļota apģērba. Ņemot vērā, ka Praia rotas ir tik īpašas, dažkārt pielāgoju apģērbu rotām nevis otrādi. Rotas košākai ikdienai un skaistākiem svētkiem:)

ZANE RĒVALDE
01.

ĀTRA SAZIŅA

Sazinieties ar mums un mēs Jums palīdzēsim izlemt par piemērotāko rotu tieši Jums

02.

PIEGĀDE LATVIJĀ UN ĀRPUS TĀS

Izvēlies saņemt pasūtījumu pa pastu vai Omniva pakomātā

03.

NAUDAS ATMAKSAS GARANTIJA

14 dienu atgriešanas periods un naudas atmaksa

Original Black Watches.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using sometimes by accident.

5 ATM Water Resistance

Design Resistance

Sapphire Glass

German Steel Band

Material Design

Swiss Movement

Our Lookbook By WoodMart

Tortor dapibus vivamus parturient nostra sit neque non a vestibulum.

As an official stockist of all brands, we offer watches for men & ladies.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web.

Follow me on Twitter and Facebook

WoodMart Magazine

Tortor dapibus vivamus parturient nostra sit neque non a vestibulum.

Esam redzami arī Instagramā